Z czym do chleba? Trzy przepisy na fit pasty kanapkowe

Pora na akceptację swojego ciała, wiarę w siebie i to, że można poprawić sylwetkę w dość prosty, choć długotrwały sposób. Ćwiczenia to jedno (bo każdy z nas o nich myśli), ale przede wszystkim trzeba się skupić na diecie.

Ten artykuł ma 4 strony:

Koniec z wyrzeczeniami, z katowaniem się „cud” dietami i, przede wszystkim, z głodówką. Niektóre pomysły są skuteczne, ale wymagają tego, by odmawiać sobie sporo przyjemności, jaką jest jedzenie. O wiele lepiej jest wyrzucić wszystko, co szkodliwe (ok, czasem można sobie pozwolić) i zastąpić zdrowymi zamiennikami. Witaminy zamiast cukru, niezdrowego tłuszczu i soli. Co wy na to?
Zacznijmy od chleba (oczywiście tego zdrowego!), a właściwie tego, co na chlebie.
Kończymy z masłem i margaryną. To utwardzony tłuszcz, w dużej mierze z oleju palmowego. A za prawdziwe masło płaci się fortunę. W zamian proponuję trzy pasty kanapkowe, które będą idealne do świeżego, chrupiącego pieczywa. A i do czerstwego, odgrzanego w piekarniku czy tosterze też się nadadzą.
Koszt każdej z nich – można się zmieścić w kilku złotych.

Kontynuuj czytanie na kolejnych stronach:
Najnowsze

Pyszne źródła magnezu
MATERIAŁ PROMOCYJNY
Ten artykuł ma 10 komentarzy
Pokaż wszystkie komentarze